Abonnementen

Altijd een volle koelkast

Sommige producten hebben een goede voorspelbaarheid omdat deze dagelijks  verkocht worden; wij noemen dit verbruiksgoederen.

Dit zijn producten zoals de plantaardige barista melken voor plekken waarbij goede koffie centraal staat  of kokoswater en bronwater bij plekken waar flink gesport wordt en goede hydratatie belangrijk is. 

Omdat er een goede inschatting  gemaakt kan worden van wat er per week, tweewekelijks of maandelijks verbruikt wordt, lenen dit soort producten zich perfect voor een abonnementsvorm.

Het voordeel voor de ondernemer is dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken of je wel genoeg op voorraad hebt; samen gaan we namelijk kijken wat de ideale leverfrequentie, de bestelhoeveelheid per levering en de gewenste dag van levering is.

Omdat de betaling via een terugkerend betaalverzoek met IDEAL-knop gaat of via automatische incasso zal verlopen, zullen de administratieve werkzaamheden een stuk minder zijn.

Wel zo fijn als je zelf de hele week op de vloer staat.

Minder administratie

Financieel voordeel

Voor ons is het natuurlijk fijn om verzekerd te zijn van afzet en omdat we beter inzicht krijgen van wat we gaan verkopen, biedt het ons de mogelijkheid om groter in te kopen, waardoor we minder transportkosten hoeven te betalen en de prijs ook gunstiger zal zijn, een voordeel dat we graag met jullie delen. 

Dubbel win dus!

De korting die wij kunnen geven wanneer een abonnement wordt afgesloten bedraagt 5%, plus de eventuele volumekorting die geldt op basis van de hoeveelheid verzenddozen die worden afgenomen per levering. 

De leverfrequentie en de hoeveelheid dozen per levering zijn eenvoudig te veranderen, wel zo handig wanneer je bijvoorbeeld een hele drukke of juist minder drukke periode in gaat.

Abonnementen zijn alleen in te zetten wanneer je geregistreerd partner bent. 

Mocht je interesse hebben maak dan een account aan en dan bekijken we samen naar de mogelijkheden. 

MR FRIDGE Dranktegoed kan worden ingekocht via de reguliere betaalmogelijkheden en kan worden uitgegeven aan onze producten. 

Dit tegoed kan geheel of gedeeltelijk worden gebruikt bij een betaling naast een abonnement. Het kan ten alle tijden worden aangevuld of in overleg worden opgenomen. 

Dit kan handig zijn wanneer je met budgetten werkt of je liever niet hebt dat degene die besteld ook financiële afhandelingen moet maken.

Ideaal voor kantoren en winkels

1 Factuur

Met het dranktegoed krijg je voor al je bestellingen maar 1 factuur die betaald kan worden via de overeengekomen betalingscondities.

Eventuele volume-kortingen of meerprijzen bij betaling op krediet worden meegenomen en er is via de accountpagina ten alle tijden inzicht in de transacties en kunnen alerts worden gestuurd indien het beschikbare bedrag onder een bepaald niveau is. 

Neem voor meer informatie contact op met een van onze medewerkers via het contactformulier

Producten geschikt voor abonnementen