Betalingsvoorwaarden

IDEAL betalingen 

Om als groothandel bestellingen met lage volumes te kunnen verzenden is het belangrijk dat wij direct betaald krijgen. 

Dit kan via IDEAL, of Bankcontact wanneer je in België gevestigd bent. 

Via een IDEAL link op de factuur is het overschrijven een fluitje van een cent. 

Wil je nog meer gemak, kies dan voor ons Dranktegoed of een Abonnement. 


Op rekening betalen 

Natuurlijk begrijpen wij dat het fijn is om op rekening in te kopen, echter zijn wij een groothandel en als jong bedrijf niet in staat om ook als kredietverstrekker te fungeren. 

Mocht je toch graag op rekening willen bestellen, dan dien jij je als eerste te registreren, waar wij vervolgens je gegevens doorspelen aan EDR Kredietservice van DAS die een kredietwaardigheid check uit zal voeren en daarover een advies aan ons uitbrengt. 

Is deze negatief dan gaan we graag in gesprek hoe we naar een op-rekening-betalen toe kunnen werken, door bijvoorbeeld de eerste 5 bestellingen via IDEAL te laten verlopen. 

Is deze positief dan kun je bij ons op rekening betalen met een betalingstermijn van 7 dagen, via bankoverschrijving of  middels automatische incasso.

Betalingstermijnen

Onze standaard betalingstermijn is 7 dagen. 

Een langere termijn is mogelijk tegen een meerprijs van respectievelijk 2,5% voor 14 dagen en 5% voor 30 dagen. 

Betalingen met een betalingstermijn van 14 en 30 dagen zullen beide uitsluitend via automatische incasso verlopen en zijn uiteraard alleen mogelijk bij een positief advies. 

Wij willen een zo transparant als mogelijke samenwerking aangaan met onze partners en geld lenen kost geld, ook voor ons en dat rekenen we dan ook 1 op 1 door, vandaar de meerprijs. 

Wel zo helder en eerlijk.